17899273303310549.jpg
Tjänster

Vi på Infront graphic solutions AB har som mål att kunna hjälpa till med helhetslösningar för våra kunder. Vi har breda kunskaper och en maskinpark som hanterar de flesta typer av trycksaker.

Det gör att vi kan möta kraven på snabba leveranser av både digitaltryck, offset och storbildsproduktion.​Vi är engagerade för att nå högsta kvalitet och service varje dag!

Digitaltryck

Både mindre och större upplagor av trycksaker, där det är kort om tid eller många olika original. Utnyttja möjligheterna med att trycka variabelt med målgruppsanpassad information. Vi jobbar med de senaste programmen som Xmpie och Printshop mail. Möjligheterna är många när det kommer till val av papper och andra material vi kan trycka på. Kontakta oss för mer information.

Offsettryck

När upplagan är för stor för att tryckas digitalt eller när du vill trycka PMS-färger med skyddslack. Våra tryckare har lång erfarenhet och är mycket noggranna med kvalitén. Tryckpressarna går från 06.00 på morgonen till 24.00 på kvällen för att vi ska kunna hantera större volymer på kort tid.

Storbildsproduktion

Vepor, banderoller, rollups, popup-väggar, bechflaggor och affischer i alla storlekar och former. Vi använder oss av miljövänliga material och färger. Vi kan trycka på material som kapa, forex, pvc, polyester, folie, ljuslådefilm och mesh. Vi hjälper dig med allt från mindre affischer till stora tygvepor och banderoller. Vi utför också efterbehandling som öljettering, sömnad och konturskärning.

Efterbehandling

Vi gör alla former av efterbehandling som stansning, klamring, falsning, bigning, perforering m.m.
Vi gör all vår efterbehandling “inhouse” för effektiv produktion. Vill ni ha präglade visitkort eller partiell UV-lack på era trycksaker så ordnar vi även det.

Layout & original

Vi jobbar dagligen med layout och originalarbete i vår ateljé. Med många års erfarenhet och mycket skaparglädje hjälper vi till med allt från att skapa layouten av ett visitkort till att skapa innehållsrika broschyrer. Vi hjälper er med grafisk formgivning, idéer logotyper och profiler. Retuschering och friläggning av bilder gör vi löpande. Vi använder oss av de senaste versionerna av Indesign, Illustrator och Photoshop.

Projektledning

När du vill hålla ihop en större produktion av trycksaker eller kampanj, hjälper vi dig med projektledning. Det gäller allt från ett inledande möte hos er till att hålla i trådarna genom hela produktionen vid exempelvis en crossmediaproduktion och personifierad reklam. 

Värde. Kvalité. Omtanke. Bekvämlighet.